El Centre de Noves Oportunitats de la Catalunya Central serà el servei protagonista de la Fundació Ampans a l’Ampans News del mes de febrer. Ampans News és un canal audiovisual que comunica a través d’un butlletí informatiu tota l’actualitat de la fundació: novetats, nous projectes i esdeveniments, entrevista a persones dels diferents departaments, ensenya el dia a dia dels seus centres i recomana els serveis. L’equip de l’espai informatiu està format per persones usuàries de l’entitat amb l’ajuda de l’equip de comunicació de l’entitat.

Per aquest mes de febrer, el butlletí informatiu se centrarà en la tasta que realitza el Centre de Noves Oportunitats de la Catalunya Central des dels serveis que disposa, la gent que hi treballa fins als i a les joves que participen al programa. La primera acció per ensenyar el servei del CNO ha estat fer una entrevista a la directora del programa, Ada Colomer, que ha estat realitzada per un dels joves del centre i gravada per un dels usuaris de l’equip Ampans News.