L’objectiu de molts joves és trobar una feina i un dels passos per aconseguir-la és a través d’una entrevista. Els i les joves del Centre de Noves Oportunitats del Maresme-Vallès han tingut l’oportunitat de fer un primer contacte amb les empreses del territori gràcies a la Jornada d’Empreses organitzada des del Centre de Noves Oportunitats que es va portar a terme a l’Hotel Granollers.

Més de vuitanta joves d’entre 16 i 24 anys han pogut conèixer les set empreses participants a través dels seus representants, que els han explicat els perfils professionals que més necessiten per completar l’equip de treball i les competències bàsiques que cal tenir per ocupar els llocs de treball i formar part de la seva plantilla. Els i les joves també han pogut parlar de forma individualitzada amb les empreses i, d’aquesta manera, presentar-se exposant la seva marca personal, el currículum i la seva formació i habilitats.

Per a la majoria de joves era el primer contacte amb el sector empresarial i, gràcies a la Jornada d’Empreses, han pogut iniciar el camí de cerca de feina de manera personalitzada amb empreses de la zona com Marlex Human Capital, Manpower, Kiabi, JDShoes, F. Roca, Epson o Coty Granollers.

Ingrid Álvarez, directora del Centre de Noves Oportunitats del Maresme-Vallès, ha destacat que “la Jornada d’Empreses és una molt bona oportunitat per al col·lectiu jove que vol recuperar les ganes d’entrar al món laboral. És una experiència única que els i les joves han d’aprofitar i viure el màxim: defensar la marca personal i, si el resultat no és l’esperat, entendre que sumen una experiència més a la motxilla”.