Més de 150 joves del Centre de Noves Oportunitats (CNO) del Camp de Tarragona van presentar els seus projectes transversals treballats durant l’any del programa Noves Oportunitats a la II Jornada Jove organitzada des del CNO el dimecres 19 de juny al Centre Cívic de Torreforta de Tarragona.

Els i les joves repartits en diferents grups van presentar un total de 8 projectes a través dels quals han adquirit competències necessàries per encarar una nova etapa laboral i/o educativa: treball en equip, autonomia, iniciativa, organització del treball, responsabilitat o parlar en públic.

Els projectes que es van presentar són: Troba la Marca, Social Media, Les meves esferesVoluntariat, Photocall, Showcooking, Spot i Tarragona, ciutat acollidora, i van estar valorats per un comitè.

Azahara González, directora del Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona, es mostra molt satisfeta de la feina dels i les joves i del resultat que han aconseguit. “Hem vist una evolució competencial i un creixement personal molt important dels i les joves.  El treball integral amb els i les joves permet millorar les possibilitats d’inserció laboral i/o de retorn al sistema educatiu”