L’activitat als Centres de Noves Oportunitats de Catalunya Central, Girona, Camp de Tarragona i Maresme-Vallès continua, després de l’aturada per les vacances d’estiu. A partir del mes de setembre, els centres iniciaran noves formacions especialitzades en diversos àmbits per tal que els i les joves puguin formar-se i retornar al sistema educatiu o laboral.

Al CNO Girona, els i les joves tindran la possibilitat de cursar itineraris formatius en hostaleria, en jardineria i manteniment, i en logística i comerç. També podran inscriure’s als PFI en Auxiliar d’Imatge Personal, en Fusteria i en Mecànica. A més, el centre ofereix l’oportunitat de realitzar una formació dual d’Indústries Càrniques.

En el cas del CNO Camp de Tarragona, el col·lectiu jove podrà cursar els CP de nivell 1 en serveis auxiliars de Perruqueria i el nivell 2 en Dinamització d’Activitats de temps lliure, infantil i juvenil. També, les formacions a mida de Logística, Hostaleria, Atenció al Client Polivalent i d’Operari pel Comerç. A banda, els i les joves podran realitzar el PFI d’Auxiliar de Vendes, Oficina i Atenció al Públic.

Al CNO Maresme-Vallès tindrà com a novetat les formacions en Auxiliar de Manteniment i Iniciació a la Cuina, a part de continuar amb les formacions ja iniciades anteriorment encarades en els àmbits de magatzem, dinamització d’activitats de lleure educatiu, infantil i juvenil i d’instal·lació i manteniment de jardins i zones verdes.

Per la seva banda, al CNO Catalunya Central oferirà el CP d’Activitats auxiliars de magatzem i en Cuina. També els PFI d’Auxiliar de jardineria (NEE), d’Auxiliar de Oficina (NEE) i Auxiliar d’Imatge Personal: perruqueria i estètica. A més, el centre comptarà amb les formacions a mida en Cuina, Sala i Barra, i Logística i Magatzem.