El Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona, amb les entitats que el conformen, Fundació Intermedia i Fundació i Treball, aposten pel treball en xarxa i col·laboratiu amb diferents empreses, entitats, asssociacions, fundacions i agents del territori. 
Des del CNO treballem amb els i les joves de forma integral buscant el seu retorn al sistema educatiu i/o inserció laboral a través de recursos que tenim al nostre territori. La Federació Mestral – COFEMFE Tarragona va apostar, des d’un inici, col·laborar i apropar als i a les joves del CNO a les diferents associacions que formen part amb l’objectiu d’enriquir el creixement personal del jovent. L’activitat consciencia a l’alumnat en el civisme i proactivitat envers a les persones amb discapacitat físiques i/o orgàniques i la seva situació, a la vegada que es treballa la prevenció d’accidents en tots els àmbits. Aquesta activitat encoratja els i les joves a afrontar un canvi i fer-los conscients de la importància de l’esforç i la perseverància per assolir els objectius que es plantegen.
En aquesta ocasió, el CNO Camp de Tarragona, com agraïment a la tasca altruista, ha aportat un granet de sorra de la mateixa manera que tots els col·laboradors de la Federació Mestral ho han estat fent amb els i les joves del CNO.
La suma de tots els esforços fa possible l’èxit del programa Start Noves Oportunitats!