La directora del Centre de Noves Oportunitats del Maresme-Vallès, Ingrid Álvarez, en representació dels quatre centres Start Noves Oportunitats (Girona, Camp de Tarragona, Catalunya Central i Maresme-Vallès), va participar a la 6a Trobada de Centres Innovadors de Catalunya que es va celebrar el passat 22 d’octubre. Es tracta d’una jornada que té com a objectiu intercanviar coneixements i experiències entre els centres que estan innovant i proporcionar orientacions i exemples als centres que estan començant el procés d’innovació.

La trobada va constar de diverses ponències d’experts en innovació, gestió del canvi, tècniques didàctiques als centres i integració de nous recursos per millorar l’activitat a les aules. Entre aquestes xerrades, els i les representants dels centres innovadors van exposar el seu projecte destacant, sobretot, què fan i com ho fan per innovar. Álvarez va ser l’encarregada d’explicar el projecte Start Noves Oportunitats i donar veu a totes les accions que s’estan realitzant als centres Start Noves Oportunitats per millorar el futur dels i les joves que viuen una situació de vulnerabilitat i que no estudien ni treballen.

La jornada, que s’inscriu en el marc del projecte/investigació 2016-2021: “Centres Innovadors”, a nivell estatal, està organitzada pel GRUP DIM-EDU conjuntament amb el Centre de Recursos Pedagògics del Maresme i SE-Mataró.