El Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona ha contractat un jove com a tècnic informàtic, gràcies al programa de la Garantia Juvenil de Catalunya. Es tracta d’una iniciativa que té l’objectiu d’incentivar la contractació en pràctiques de joves per millorar la seva ocupabilitat amb l’adquisició de les aptituds i les competències de la pràctica laboral.

El projecte està subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat per la Iniciativa d’Ocupació Juvenil i el Fons Social regulat per l’ordre TSF/115/2018, de 12 de juliol, per la qual s’aproven les bases reguladores per a la concessió de subvencions destinades a incentivar la contractació en pràctiques de persones joves beneficiàries del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya i la Resolució TSF/1844/2019, de 20 de juny, per la qual s’obre la convocatòria per a l’any 2019.