Els grups de joves del Centre de Noves Oportunitats de Girona no es van perdre la Fira d’Ocupació TreballemGi a l’Auditori de Girona dedicada a la inserció laboral dels joves.  Els i les joves van poder presentar la seva candidatura i currículum per a les 150 ofertes de feina que oferien les 38 empreses de diferents sectors com la indústria, l’hostaleria, la logística o l’alimentació.

L’objectiu de la Fira d’Ocupació TreballemGi és ajudar a la inserció i orientació dels i les joves, facilitant-los el contacte amb empreses i entitats que estan interessades en incorporar joves.

La Fira d’Ocupació TreballemGi està organitzada per la Cambra de Comerç de Girona amb la col·laboració de l’Ajuntament de Girona, el Consell Comarcal del Gironès, la Diputació de Girona, el Departament d’Educació i el Servei d’Ocupació de Catalunya.