Els quatre centres de Start Noves Oportunitats han organitzat un concurs amb l’objectiu que els i les joves dissenyin la postal que els centres utilitzaran per felicitar les festes. Aquest any, els i les joves han de dissenyar un GIF relacionat amb les Noves Oportunitats i basat en un missatge nadalenc (Nadal i/o Nou Any). Els ítems que es puntuaran a l’hora de triar el GIF guanyador seran: la creativitat, l’originalitat, la presentació i disseny, el contingut, la igualtat de gènere i la inclusió. Com a premi, en el cas d’un/a únic/a alumne/a participant, serà dues entrades a Port Aventura acompanyades dels bitllets de transport públic necessaris per arribar al parc des del domicili. En el cas de participar en grup, serà una entrada al parc d’atraccions acompanyada dels bitllets de transport públic per a cada un dels membres de l’equip.