El Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona ha canviat la ubicació de la seu principal a la ciutat de Tarragona. Ara ens podreu trobar a l’Avinguda Roma, 17, molt a prop de l’estació d’autobusos i a l’entrada de la ciutat.

Estem organitzant una jornada per inaugurar el nou local i comptarem amb la presència del Sr. Oriol Amorós, secretari d’igualtat, migracions i ciutadania, la Sra. Ariadna Rectoret, directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya, el Sr. Pau Ricomà, alcalde de l’Ajuntament de Tarragona i la Sra. Sònia Moragrega, directora general de la UTE Fundació Intermedia i Fundació Formació i Treball. Durant la jornada, tindrem el plaer de fer un recorregut per la història del Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona de la mà de la Sra. Azahara González, directora del centre, i dels i de les alumnes dels diferents punts d’actuació d’arreu del territori del Camp de Tarragona.

El canvi ens aporta un local més cèntric, més gran (passem dels 260m2 als 380m2) i amb sales polivalents on la llum natural és la protagonista. Tot amb l’objectiu de poder obrir les portes a més joves i poder-los oferir noves oportunitats i més oferta formativa.

Els i les joves són els i les protagonistes del CNO i del nou local. Per aquest motiu es va organitzar la jornada “Vine a conèixer el nou local” que, a banda de presentar les noves instal·lacions, va comptar amb la participació de grups de joves dels diferents punts d’actuació del CNO Camp de Tarragona amb l’objectiu de decorar i adequar l’espai: posant noms a les aules, decorant amb vinils, elaborant la cartelleria exterior i dibuixant un graffiti per la zona de recepció que els i les representés.