Més de 200 joves d’entre 16 i 24 anys dels diferents centres Start Noves Oportunitats (Maresme-Vallès, Catalunya Central, Camp de Tarragona i Girona) es van desplaçar el 4 de març fins a Barcelona per tenir l’oportunitat d’entrar en contacte amb més de 50 persones encarregades d’entrevistar-los i entrevistar-les, procedents de 22 empreses del territori.

La II Jornada d’Empreses Speed Dating Interstart “Joves i Talent 2020” es va celebrar a l’espai Jove La Fontana, un punt de trobada on l’objectiu era impulsar la inserció laboral i cobrir les necessitats de talent dins del sector empresarial.

La Sra. Ariadna Rectoret, directora del Servei Públic d’Ocupació de Catalunya,  va destacar molt positivament la feina realitzada pels CNO i va agrair l’assistència a totes les persones que ho van fer possible. També hi eren presents la Sra. Sònia Moragrega, directora general de la Fundació Intermedia, membres dels equips directius i tècnics de cada centre i representants de les fundacions que formen part del programa.

Les més de 22 empreses participants van fer diverses entrevistes, de 5 minuts de durada i de forma individualitzada, al jovent dels diferents punts del territori, que durant setmanes havien estat preparant el seu CV, la carta de presentació i la marca personal. Paral·lelament a les entrevistes, els i les joves van poder gaudir d’un total de sis tallers relacionats amb la recerca de feina.

L’exitosa jornada ha fet possible que algunes i alguns joves hagin aconseguit l’oportunitat laboral que buscaven, en forma de pràctiques o bé un contracte de treball. Veure el vídeo resum de la jornada.