comunicacio@startnovesoportunitats.com
CNO Camp de Tarragona

Què és un Centre de Noves Oportunitats

Un Centre de Noves Oportunitats (CNO) és un espai on t’ajudarem a formar-te per incorporar-te al món laboral o t’ajudarem a que reprenguis els teus estudis. Com ho farem? Molt fàcil. Tindràs a la teva disposició un grup de persones tècniques que des del minut zero et guiaran durant el procés d’aprenentatge perquè puguis desenvolupar totes les teves competències. Desenvolupem itineraris formatius que s’adapten als teus interessos i podràs realitzar pràctiques al sector professional que triïs.
 
Té l’objectiu de retornar-te les ganes d’aprendre, de formar-te, aprendre un ofici i obtenir un certificat que et permeti trobar feina a través d’actuacions en orientació, tutorització, formació i acompanyament.

Qui hi pot participar? 

Pots participar si tens entre 16 i 24 anys i no estàs ni treballant ni estudiant. Has de saber que es tracta d’un programa totalment subvencionat, és a dir gratuït per a tu. Ja que és una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) cofinançat pel Fons Social Europeu Plus.

Aquests són tots els avantatges de triar el nostre CNO:

 • Totes les titulacions són oficials i estan homologades
 • La formació està subvencionada, per tant, és gratuïta
 • Tindràs una persona com a tutora des del primer moment
 • T’acompanyarem durant tot el procés fins que tinguis èxit
 • El transport està subvencionat (és gratuït)
 • Totes les titulacions són oficials i estan homologades
 • La formació està subvencionada, per tant, és gratuïta
 • Tindràs una persona com a tutora des del primer moment
 • T’acompanyarem durant tot el procés fins que tinguis èxit
 • El transport està subvencionat (és gratuït)

On som?

El Centre de Noves Oportunitats del Camp de Tarragona està present a:

 • Reus
 • Tarragona
 • Valls
 • Cambrils
Punts d'actuació Camp de Tarragona

Quines formacions oferim

Aquests són alguns dels itineraris formatius que oferim actualment. Però, no t’amoïnis, sempre estarem disposats a escoltar els teus interessos formatius per obrir-ne de nous!

Punts d'actuació Camp de Tarragona

Quines formacions oferim

Aquests són alguns dels itineraris formatius que oferim actualment. Però, no t’amoïnis, sempre estarem disposats a escoltar els teus interessos formatius per obrir-ne de nous!

Itinerari centrat en les competències tècniques necessàries per a poder treballar en l’àmbit de l’hostaleria, ja sigui a cuina o a sala, fent èmfasi en les tasques i tècniques bàsiques així com les competències transversals necessàries. 

En l’itinerari de cuina es treballaran aspectes com els processos bàsics de producció culinària, la preparació d’aliments i begudes, així com la preparació de comandes. En el de sala els processos de servei i atenció al client en els serveis de restauració, servei de cafeteria, preparació de comandes i venda de productes, entre d’altres. Ambdós itineraris contemplen prevenció de riscos laborals, protecció mediambiental, competències de comunicació i resolució de conflictes, a banda d’un ampli ventall de competències transversals. 

A més per respondre als objectius ODS treballarem també formacions específiques que et permetran treballar en altres sectors més enllà de l’hostaleria com pot ser en una residència o en un creuer.

Itinerari centrat en les competències tècniques per poder treballar en un magatzem on es treballaran aspectes com els diferents tipus de magatzems, la gestió d’estocs, els processos interns, la planificació d’espais i la gestió del material, així com l’obtenció dels diferents carnets de carretoner amb normativa UNE, a banda d’un ampli ventall de competències transversals. 

Et prepararem per a treballar en magatzem intel·ligents i poder respondre a les demandes del futur més immediat.

Itinerari centrat en les competències tècniques per a poder treballar en el món del lleure. En aquest itinerari es prepara a la persona per tal de poder intervenir de manera educativa en activitats de lleure infantil i juvenil, a través de l’educació en valors i treballant l’organització, la metodologia pedagògica, tècniques i recursos d’animació grupal, coordinació i dinamització d’activitats, així com les mesures bàsiques de seguretat i prevenció de riscos, a banda d’un ampli ventall de competències transversals.

Itinerari centrat en les competències tècniques per a poder treballar en el sector del comerç. En aquest itinerari es treballa l’atenció al client, comunicació i tècniques de resolució de conflictes, tendències en l’e-commerce, les TIC en el sector comercial, animació al punt de venda i al consumidor, així com la possibilitat de l’obtenció del carnet de carretoner amb normativa UNE i les competències transversals necessàries.

Itinerari centrat en les competències tècniques per a poder treballar en l’àmbit de les cures, específicament en l’àmbit de l’atenció a les persones, treballant aspectes com actuació i assistència segons especificitats de l’usuari, organització i normes reguladores, valoració integral de les necessitats dels usuaris, informació d’acollida al pacient i a la família, protocols d’actuació, tipus de documentació, prevenció i cures, condicions higièniques, entre d’altres; així com també les competències transversals necessàries per al treball amb persones.

Itinerari centrat en les competències tècniques per a poder treballar en el sector emergent de les energies renovables. En aquest itinerari es treballaran els sistemes elèctrics, les instal·lacions solars fotovoltaiques, operació i manteniment de plaques,  sistemes de telecontrol, així com competències transversals requerides. 

Et prepararem per poder assolir aquest itinerari amb èxit reforçat continguts bàsics necessaris per desenvolupar l’ocupació.

Itinerari centrat en les competències tècniques per a poder treballar en l’àmbit de la imatge personal amb ocupacions com la perruqueria, barberia o estètica. Segons les formacions escollides es treballaran aspectes com la imatge personal i corporal, hàbits saludables, tècniques d’higiene facial, corporal o capil·lar, maquillatge i cosmètica, depilació i afaitat, tècniques de tallat del cabell, pentinats i recollits, entre d’altres. Aquests continguts es complementaran amb el treball de les competències transversals requerides per a l’ocupació escollida.

Itinerari centrat en les competències tècniques per a poder treballar en diferents ocupació on la figura del personal administratiu és indispensable. En aquest itinerari es treballaran les eines bàsiques per al desenvolupament de la tasca professional de la gestió administrativa, tècniques de gestió del temps, atenció al client, organització d’una empresa, aplicacions ofimàtiques, gestió de la comunicació interna i externa i gestió de documentació en l’abordatge de reunions, realització d’informes o els documents més freqüents en la relació empresarial. Aquests continguts es complementaran amb el treball de les competències transversals requerides per a l’ocupació emmarcat en qualsevol sector productiu.

Què és un itinerari formatiu?

L’itinerari formatiu és el recorregut formatiu que es duu a terme per tal d’adquirir la preparació adient per tal de poder fer la feina escollida. A través de l’itinerari escollit s’analitzaran i es coneixeran les possibilitats i eines d’accés al món laboral, així com la manera per construir amb èxit el projecte de vida en les diferents dimensions com la formativa, la laboral, la personal i la social.

L’itinerari formatiu és flexible, versàtil i adaptable als interessos, motivacions i a les necessitats de cada persona i integra el conjunt d’experiències d’aprenentatge que permeten assolir els objectius formatius plantejats a través d’un procés d’orientació. L’objectiu principal és el d’adquirir uns coneixements i competències específiques i transversals, a través de diverses formacions (formació a mida, certificats de professionalitat, formacions especialitzades, formacions de catàleg, etc.)  per tal d’aprendre les tasques relatives a l’ocupació professional desitjada.

Comença ja la teva formació!

Omple el formulari de contacte o truca’ns al 663 94 32 97

Què és un itinerari formatiu?

L’itinerari formatiu és el recorregut formatiu que es du a terme per tal d’adquirir la preparació adient per tal de poder fer la feina escollida. A través de l’itinerari escollit s’analitzaran i es coneixeran les possibilitats i mètodes d’accés al món laboral, així com la manera per construir amb èxit el projecte de vida en les diferents dimensions com la formativa, la laboral, la personal i la social. 

L’itinerari formatiu és flexible, versàtil i adaptable als interessos, motivacions i a les necessitats de cada persona i integra el conjunt d’experiències d’aprenentatge que permeten assolir els objectius formatius plantejats a través d’un procés d’orientació. L’objectiu principal és el d’adquirir uns coneixements i competències específiques i transversals, a través de diverses formacions (formació a mida, certificats de professionalitat, formacions especialitzades, etc.)  per tal d’aprendre les tasques relatives a l’ocupació professional desitjada.

Comença ja la teva formació!

Omple el formulari de contacte o truca’ns al:

663 94 32 97