comunicacio@startnovesoportunitats.com
CNO Catalunya Central

Què és un Centre de Noves Oportunitats

Un Centre de Noves Oportunitats (CNO) és un espai on t’ajudarem a formar-te per incorporar-te al món laboral o t’ajudarem a que reprenguis els teus estudis. Com ho farem? Molt fàcil. Tindràs a la teva disposició un grup de persones tècniques que des del minut zero et guiaran durant el procés d’aprenentatge perquè puguis desenvolupar totes les teves competències. Desenvolupem itineraris formatius que s’adapten als teus interessos i podràs realitzar pràctiques al sector professional que triïs.
 
Té l’objectiu de retornar-te les ganes d’aprendre, de formar-te, aprendre un ofici i obtenir un certificat que et permeti trobar feina a través d’actuacions en orientació, tutorització, formació i acompanyament.

Aquests són tots els avantatges de triar el nostre CNO:

 • Totes les titulacions són oficials i estan homologades
 • La formació està subvencionada, per tant, és gratuïta
 • Tindràs una persona com a tutora des del primer moment
 • T’acompanyarem durant tot el procés fins que tinguis èxit
 • El transport està subvencionat a partir del moment que inicien els itineraris (és gratuït)

On som?

El Centre de Noves Oportunitats Girona està present a:

 • Berga
 • Calaf
 • Capellades
 • Gironella
 • Manresa
 • Masquefa
 • Moià
 • Piera
 • Puigerdà
 • Puig-Reig
 • Solsona
 • Vilanova del Camí
Punts d'actuació Catalunya central

Qui pot participar?

Hi pots participar si tens entre 16 i 24 anys i no estàs ni treballant ni estudiant. Has de saber que es tracta d’un programa totalment subvencionat, és a dir gratuït per a tu. Ja que és una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) cofinançat pel Fons Social Europeu Plus.

Punts d'actuació Catalunya central

Qui pot participar?

Hi pots participar si tens entre 16 i 24 anys i no estàs ni treballant ni estudiant. Has de saber que es tracta d’un programa totalment subvencionat, és a dir gratuït per a tu. Ja que és una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) emmarcat dins els Programes de Garantia Juvenil i cofinançat per la Unió Europea.

Quines formacions oferim

Aquests són alguns dels itineraris formatius que oferim actualment. Però, no t’amoïnis, sempre estarem disposats a escoltar els teus interessos formatius per obrir-ne de nous!

Forma’t sobre tota mena de tasques i activitats pròpies del sector industrial. En aquest itinerari t’acompanyarem un màxim de dos anys on obtindràs formació sobre l’especialització que triïs (electricista, mecànic/a, mosso/a de magatzem…) obtenint titulació homologada, com per exemple obtenint el carnet de carretoner.

Si el que t’agradaria és entrar a treballar a una fàbrica, un magatzem,… aquest és el millor camí per treballar del que vols.

Aconsegueix feina al sector formant-te amb nosaltres a través de l’itinerari d’hostaleria. Accedeix a cursos formatius i certificacions professionals homologades que et permetran millorar el teu perfil com a professional i poder trobar feina el dia de demà allà on vulguis. 

A més, podràs conèixer de primera mà com funcionen les empreses de la zona i quins són els perfils professionals que més necessiten, per familiaritzar-te amb el sector. També tindràs l’oportunitat d’acumular experiència laboral al sector gràcies a les estades de pràctiques a les empreses.

Vine a veure’ns, dibuixem l’itinerari formatiu que més s’adapti als teus interessos i motivacions i comença a treballar al sector de l’hostaleria.

Forma’t per treballar al sector serveis amb un itinerari personalitzat segons els teus interessos i motivacions. Durant dos anys podràs anar formant-te amb certificacions professionals i PFI homologats per poder fer créixer el teu perfil com a professional i poder treballar del que t’agrada.

Ja saps, si t’agradaria treballar a la jardineria, l’atenció al client, desenvolupant tasques administratives i molts més, contacta amb nosaltres!

És l’itinerari ideal per tota aquella gent que vol acabar els seus estudis obligatoris o accedir a estudis superiors. Si no et vas poder treure l’ESO en el seu moment per alguna circumstància, t’ajudem a completar-la a través del IOC.

També t’ajudem a preparar proves d’accés a cicles o altres ensenyaments reglats superiors. L’avantatge és que comptaràs amb un tutor o tutora individualitzat que t’acompanyarà en el procés i guiarà fins que aconsegueixis assolir el teu objectiu.

Els i les joves que majoritàriament són nouvinguts adquireixen els coneixements bàsics per poder seguir formant-se o trobar una feina al sortir del programa.

Rebran les bases educatives, a través de l’aprenentatge de l’idioma o d’altres coneixements transversals bàsics sobre l’entorn laboral i territorial, per poder formar-se com a professionals o incorporar-se al sistema educatiu reglat.

Què és un itinerari formatiu?

L’itinerari formatiu és el recorregut formatiu que es duu a terme per tal d’adquirir la preparació adient per tal de poder fer la feina escollida. A través de l’itinerari escollit s’analitzaran i es coneixeran les possibilitats i eines d’accés al món laboral, així com la manera per construir amb èxit el projecte de vida en les diferents dimensions com la formativa, la laboral, la personal i la social.

L’itinerari formatiu és flexible, versàtil i adaptable als interessos, motivacions i a les necessitats de cada persona i integra el conjunt d’experiències d’aprenentatge que permeten assolir els objectius formatius plantejats a través d’un procés d’orientació. L’objectiu principal és el d’adquirir uns coneixements i competències específiques i transversals, a través de diverses formacions (formació a mida, certificats de professionalitat, formacions especialitzades, formacions de catàleg, etc.)  per tal d’aprendre les tasques relatives a l’ocupació professional desitjada.

Comença ja la teva formació!

Omple el formulari de contacte o truca’ns al 93 522 00 40 | 620 911 063

Què és un itinerari formatiu? L’itinerari formatiu són les passes que hauràs de fer per assolir el teu objectiu. Per exemple si vols obtenir un PFI, aniràs traient-te Certificats Professionals pel camí que t’ajudaran a ampliar la teva formació professional i facilitarà el procés de trobar feina.

Comença ja la teva formació!

Omple el formulari de contacte o truca’ns al:

93 522 00 40 | 620 911 063