comunicacio@startnovesoportunitats.com
CNO Vallès Occidental

Què és un Centre de Noves Oportunitats

Un Centre de Noves Oportunitats (CNO) és un espai on t’ajudarem a formar-te per incorporar-te al món laboral o t’ajudarem a que reprenguis els teus estudis. Com ho farem? Molt fàcil. Tindràs a la teva disposició un grup de persones tècniques que des del minut zero et guiaran durant el procés d’aprenentatge perquè puguis desenvolupar totes les teves competències. Desenvolupem itineraris formatius que s’adapten als teus interessos i podràs realitzar pràctiques al sector professional que triïs.
 
Té l’objectiu de retornar-te les ganes d’aprendre, de formar-te, aprendre un ofici i obtenir un certificat que et permeti trobar feina a través d’actuacions en orientació, tutorització, formació i acompanyament.

Aquests són tots els avantatges de triar el nostre CNO:

 • Totes les titulacions són oficials i estan homologades
 • La formació està subvencionada, per tant, és gratuïta
 • Tindràs una persona com a tutora des del primer moment
 • T’acompanyarem durant tot el procés fins que tinguis èxit
 • El transport està subvencionat (és gratuït)
 • Totes les titulacions són oficials i estan homologades
 • La formació està subvencionada, per tant, és gratuïta
 • Tindràs una persona com a tutora des del primer moment
 • T’acompanyarem durant tot el procés fins que tinguis èxit
 • El transport està subvencionat (és gratuït)

On som?

El Centre de Noves Oportunitats Vallès Occidental està present a:

 • Barberà del Vallès
 • Cerdanyola
 • Montcada i Reixac
 • Sabadell
 • Terrassa
Mapa punts CNO Vallès Occidental

Qui pot participar?

Hi pots participar si tens entre 16 i 24 anys i no estàs ni treballant ni estudiant. Has de saber que es tracta d’un programa totalment subvencionat, és a dir gratuït per a tu. Ja que és una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) cofinançat pel Fons Social Europeu Plus.

Mapa punts CNO Vallès Occidental

Qui pot participar?

Hi pots participar si tens entre 16 i 24 anys i no estàs ni treballant ni estudiant. Has de saber que es tracta d’un programa totalment subvencionat, és a dir gratuït per a tu. Ja que és una iniciativa del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) emmarcat dins els Programes de Garantia Juvenil i cofinançat per la Unió Europea.

Quines formacions oferim?

El CNO t’ofereix itineraris formatius que s’adapten als teus interessos, per aquest motiu estarem disposats a escoltar els teus interessos  per obrir-ne de nous!

Si t’agradaria treballar en el sector de la logística i vols rebre un ensenyament personalitzat per ajudar-te a trobar feina…. és ideal per a tu!

Si se’t dona bé el tracte amb la gent i t’agrada comunicar. Prova l’itinerari d’activitats de venta i atenció al client i forma’t per trobar una feina d’allò que t’interessa.

Si t’agradaria tenir una feina relacionada amb el món educatiu tant amb nens com amb joves, en aquest itinerari et formarem per trobar feina al sector i/o preparar-te perquè et continuïs formant i especialitzar-te. Som-hi?

Què és un itinerari formatiu?

L’itinerari formatiu és el recorregut formatiu que es duu a terme per tal d’adquirir la preparació adient per tal de poder fer la feina escollida. A través de l’itinerari escollit s’analitzaran i es coneixeran les possibilitats i eines d’accés al món laboral, així com la manera per construir amb èxit el projecte de vida en les diferents dimensions com la formativa, la laboral, la personal i la social.

L’itinerari formatiu és flexible, versàtil i adaptable als interessos, motivacions i a les necessitats de cada persona i integra el conjunt d’experiències d’aprenentatge que permeten assolir els objectius formatius plantejats a través d’un procés d’orientació. L’objectiu principal és el d’adquirir uns coneixements i competències específiques i transversals, a través de diverses formacions (formació a mida, certificats de professionalitat, formacions especialitzades, formacions de catàleg, etc.)  per tal d’aprendre les tasques relatives a l’ocupació professional desitjada.

Comença ja la teva formació!

Omple el formulari de contacte o truca’ns al 607 45 43 95

Què és un itinerari formatiu? L’itinerari formatiu són les passes que hauràs de fer per assolir el teu objectiu. Per exemple si vols obtenir un PFI, aniràs traient-te Certificats Professionals pel camí que t’ajudaran a ampliar la teva formació professional i facilitarà el procés de trobar feina.

Comença ja la teva formació!

Omple el formulari de contacte o truca’ns al:

607 45 43 95