L’objectiu de la gran majoria de joves és trobar una feina i el primer pas per aconseguir-la és fent una entrevista. Els i les joves del Centre de Noves Oportunitats del Maresme-Vallès han tingut l’oportunitat de fer un primer contacte amb les empreses del territori gràcies a l’Speed Dating empresarial organitzat des del centre de Noves Oportunitats el dimecres 27 de novembre.

En total hi ha participat més d’una seixantena de joves que han pogut conèixer a les sis empreses participants de la mà dels seus representants, que els han explicat la filosofia de l’empresa, els perfils professionals que més necessiten per ampliar i reforçar l’equip, les competències que es necessiten per entrar a formar part de la plantilla i les ofertes actives, la majoria d’elles enfocades per a la campanya de Nadal.

Els i les joves, de forma individualitzada, han pogut presentar-se a les empreses exposant el Currículum Vitae, la marca personal i el seu valor afegit, prèviament treballat a l’aula amb l’equip tècnic del Centre de Noves Oportunitats.

Per a la majoria de joves era la primera vegada que s’entrevistaven amb el sector empresarial i, gràcies a l’Speed Dating, han pogut iniciar el camí de cerca de feina amb les empreses participants: Claire’s, Nacex, Brico Dêpot, Fundació Pere Tarrés, Merchanservis i Forma’t.

Ingrid Álvarez, directora del Centre de Noves Oportunitats del Maresme-Vallès, ha posat en valor la tasca de les empreses participants a l’Speed Dating, que ofereixen possibilitats reals de contracció. “Si elles no fossin a l’altre costat, la feina del Centre de Noves Oportunitats no tindria sentit. Gràcies per fer-ho possible”.