La finalitat principal de la majoria dels i les joves que formen part dels Centres de Noves Oportunitats és aconseguir una feina o poder fer unes pràctiques a una empresa i el primer pas per assolir aquest objectiu és fer una entrevista.

El pròxim dimecres 4 de març de 2020 se celebra a l’espai jove La Fontana de Barcelona la II Jornada d’empresa Speed Dating InterStart “Joves i Talent 2020”.  Un dia en què més de 25 empreses faran entrevistes de curta durada a 200 joves.

Tots i totes fa temps que s’estan preparant per a aquest dia i ara tindran l’oportunitat de mostrar les seves habilitats i presentar-se de manera individualitzada a les empreses i per tant, entrar en contacte amb el sector empresarial que els interessa. A banda, realitzaran diversos tallers que es preparen especialment per a aquesta jornada.