A causa de la situació actual, els quatre Centres Start Noves Oportunitats van decidir tancar les portes de manera provisional des del dia 13 de març. L’objectiu de la mesura és prevenir i controlar l’impacte de la Covid-19, tal com han fet les diferents administracions públiques.

Tot i la suspensió temporal de les activitats presencials, totes les persones que formen els diferents CNO no han aturat les seves tasques, sinó que les han adaptat per dur-les a terme de manera virtual.

L’equip tècnic està en constant contacte per via telemàtica per planificar feines pels pròxims dies i treballar idees conjuntament. A més, continua realitzant el seguiment dels i les joves fent ús de les diferents eines telemàtiques. Alhora, aprofiten per treballar les noves tecnologies aplicades a l’activitat didàctica i formativa-laboral.

A les xarxes socials de Start Noves Oportunitats hi podem veure diverses iniciatives per fer més amens aquests dies. La creació de l’etiqueta #StartCNOdesdecasa, per exemple, té com a finalitat agrupar el contingut, ja sigui en format foto o vídeo, de totes les persones que formen part del centre en què expliquin les activitats que fan des de casa, com ara la redacció d’un diari personal, tasques del CNO, cançons o simplement estar amb les persones que tenen properes.

Per fer encara més partícips als i les joves, també se’ls han proposat dinàmiques participatives des de les xarxes socials.

#totaniràbé #joemquedoacasa #StartCNOdesdecasa