Des de les xarxes socials d’Start Noves Oportunitats difonem l’activitat i les iniciatives que, aquests dies, formen part de la vida de joves, tècnics i tècniques. A través de l’etiqueta #StartCNOdesdecasa agrupem fotos i vídeos de les activitats realitzades des de casa: la redacció d’un diari personal, tasques del CNO, cançons, escenes quotidianes…

Per fer encara més partícips als i les joves, se’ls proposen dinàmiques a través de les xarxes socials: al compte d’Instagram @CNO_reptes_tgn s’hi recullen els diversos reptes que es proposen des del CNO Camp de Tarragona. Paral·lelament, el CNO Maresme-Vallès ha creat un compte d’instagram privat @cnomaresmevalles juntament amb els i les joves per poder dinamitzar les activitats d’aquests dies.

Des del CNO Girona s’ha dut a terme el projecte “Tot anirà bé” per donar un missatge d’ànims i positivitat als avis i àvies que estan a llars de gent gran; i el CNO Catalunya Central ha realitzat el vídeo titulat “Tornarà a sortir el sol” per motivar als i les joves, recordar-los que no estan sols i soles, i que junts i juntes, ens en sortirem.