Els centres de Noves Oportunitats del Maresme-Vallès i del Camp de Tarragona posen punt final el programa de Garantia Juvenil, que té la finalitat d’incentivar la contractació en pràctiques de joves beneficiaris del Programa de Garantia Juvenil a Catalunya  per millorar la seva ocupabilitat.

El projecte ha suposat, al Maresme-Vallès, la contractació de dues tècniques de suport per a l’atenció de joves, a Mataró i a Granollers. Al Camp de Tarragona, per la seva banda, ha resultat la contractació d’un jove com a tècnic informàtic. Durant l’estada als centres, de 6 mesos i a jornada complerta, els i les joves han pogut desenvolupar les aptituds i les competències derivades de la pràctica laboral per introduir-se al món laboral de forma estable i duradora en el temps.

El programa, que va començar l’octubre de 2019, ha estat subvencionat pel Servei Públic d’Ocupació de Catalunya i cofinançat pel Fons Social Europeu i la Iniciativa d’Ocupació Juvenil, el Fons Social regulat per l’Ordre TSF/115/2018.