Els CENTRES START NOVES OPORTUNITATS obren les portes als nous cursos.

L’activitat dels diversos Centres Start Noves Oportunitats (Catalunya Central, Girona, Camp de Tarragona i Maresme-Vallès) no s’atura i s’obren les inscripcions pel curs 2020- 2021.

Els i les joves d’entre 16 i 24 anys que no estudien ni treballen i busquen una nova oportunitat ja es poden inscriure als diversos itineraris, especialitzats en diferents àmbits, per tal de formar-se, entrar al context laboral o retornar al sistema educatiu.

Per acompanyar els i les joves a construir el camí per millorar el seu futur els centres ofereixen un/a tutor/a des del minut 0, ajuden a desenvolupar les seves capacitats i l’autoconeixement, fan formacions a mida i accions de voluntariat segons els seus interessos, presenten l’oportunitat de retornar al sistema educatiu o laboral i de realitzar pràctiques en empreses.

Per fer les inscripcions, cada jove es pot adreçar al seu centre territorial de referència i, allà, podrà aconseguir més informació.

Accepta el repte!